moppen

een verzameling van wat jullie instuurden...

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

nieuwe uitvindingen

TWEE-IN-EEN KOP

Slimme tas waar je 2-3 van je favoriete koekjes in kan bewaren. Geen extra koekjesbord meer. Bestaat voor rechts- en linkshandigen.

BANANENDOOS - Bescherm je banaan!

Ben je het moe om met geplette en gebroken op je werk of in school aan te komen. Bananendoos maakt een veilig transport mogelijk en laat je genieten van perfecte bananen, altijd en overal. In dubbele uitvoering voor links-en rechtsbuigende bananen

SLOTKOP

Slotkop, is een anti-diefstal koffiekop. Ben je het moe dat collega's of familieleden je tas gebruiken. Wel, hier is de oplossing. Alléén jij kan deze kop gebruiken mits je de afsluitsleutel bij de hand hebt. Voor de superverwenden: je kan er een duplicaat van je huis-of autosleutel laten inbouwen. Bespaart één sleutel.

PINGUIN THEE TIMER

Thee maken is simpel maar tijdrovend. Eens het hete water in het kopje is het wachten en weifelen tot de thee doorgetrokken is. Deze prachtige vinding doet het wachten voor jou. Zet je kopje onder de bek en stel de gewenste tijd in. Duw op de startknop en de pinguin laat het zakje in het kokende water zakken. Na de ingestelde tijd klinkt een belsignaal en de vogel haalt het zakje omhoog. Voor grote tassen is er een uitvoering in ooievaar of reiger.

DOORKIJK TOASTER

Je houdt van toast maar laat hem altijd verbranden? Hier is de oplossing. Bij deze doorkijktoaster kan je het bruiningsproces perfect volgen en de toast uitnemen als hij de gewenste kleur heeft. Afwassen met raamspray.

BOTER SNIJDER

Voor de pietjes-precies en de diëters. Deze botersnijder controleert jouw portie en is een belangrijke stap voorwaarts in je eetgewoontes. Met elke klik van de knop heb je een mooie schijf boter. De dikte is instelbaar. De echte afslankfreaks kunnen de schaal op nul zetten zodat ze bij elke klik geen boter hebben!

REUZE AFSTANDSBEDIENING

Verlies je afstandsbediening nooit meer! Met extra-grote knoppen die oplichten in het donker is dit toestel gemakkelijk te gebruiken en niet te verliezen. Dit is een zés-in-één en kan gebruikt worden voor TV, Video, DVD, satelliet, kabel en PC. Aan de achterkant zijn houders voorzien waar je loden platen kan bevestigen. Die verhinderen dat je kinderen het toestel het ganse huis doorslepen.

DAGKLOK

Welke dag is het vandaag? Je weet het niet. Dan heb je een dagklok nodig. Met zijn unieke design helpt ze jou op de hoogte te blijven van je golfdag, je kaartavond, je filmuitstap en dergelijke meer. Ideaal voor vakanties, uitstappen en cruises wanneer het normale dagpatroon veranderd. Je kan ook andere namen laten aanbrengen. Als je bijvoorbeeld zeven vriendinnen hebt........

PLAATS VAN DE MISDAAD HANDDOEK

Handdoek met zelf aan te brengen krijtlijnen. Je bent de coolste persoon aan het strand en niemand zal het wagen je handdoek te verplaatsen wanneer je even weg bent voor een drankje of voor een duik.

LASER SCHAARISSORS

Een rechte lijn knippen was nooit gemakkelijker. Richt de laserstraal en volg haar gewoon. De schaarbladen zijn van roestvrij staal en knippen zéér zuiver met een microgetand snijvlak.

TOILETZITTING LIFTER

'Wie liet de toiletzitting omhoog?' Een dagelijkse vraag in het huishouden. Deze comfortabele lifter beëindigt de strijd om de wc-zitting. Slechts één stap op het pedaal om het liftsysteem te activeren. Verwijder bij het einde van de sanitaire handeling je voet van het pedaal en de zitting zal langzaam zakken naar zijn oorspronkelijke plaats. Hou je voet op het pedaal tijdens het wateren.

KOPLAMP SLIPPERS

Moet je 's nachts op voor een drankje of wil je naar het toilet. Vervloek je dan steeds de beddepoten waar je je tenen aan stoot of die lastige mat waar je over struikelt. Dit is het!! Stap in deze pantoffels en de extra heldere LEDS worden ontstoken. Helderheid tot 10 meter voor je. Deze sloefen zijn ook nog eens gezellig warm en super comfortabel. Rijbewijs is niet vereist!

BABYHAND KINDERVERWENNER

De KNUFFELY is een ergonomische kussen, ontworpen door een mama om maat, gewicht, aanraking, en gevoel van hand en onderarm na te bootsen. Helpt de baby te slapen met comfort, ondersteuning, bescherming en veiligheid. De KNUFFELY kalmeert je kindje en garandeert een rustige slaap door de héle nacht. Bestaat ook in extra-large voor eenzame volwassenen.


TOERISTEN LOGOBOEK T-SHIRT

Als je veel reist en je niet altijd de plaatselijke taal machtig bent kan dit t-shirt je helpen. Al de internationale logo's zijn er op afgebeeld. Als je een vraag hebt wijs je het betreffende logo aan en dan wijs je naar het vraagteken. Dat wil zeggen: "Waar is het?". In geen tijd heb je gevonden waar je anders uren naar moet zoeken.

MODERNE LADDER

Echt "coole" ladder. Ultra licht en je kan aan de treden een emmer of ander voorwerp hangen. Desnoods kan je er een gewonde mee vervoeren maar let dan op zijn omvang zodat hij/zij er niet doorvalt.


ERGONOMISCH DESIGN DIENBLAD

Voor obers en andere opdieners. Ga naar de producent en laat je eigen dienblad naar je hand maken. Super handig en veilig. Toch geen plaatsverlies want op de vingers kan je een wijnfles met een uitgeholde ziel zetten.


KRUIWAGENBANK

Waar je ook wil zitten. In de schaduw, aan het water of op het terras.... Rij de kruiwagenbank naar elke lokatie die je maar wil. Zorg er wel voor dat je in orde bent met rijbewijs en verzekering als je de straat op moet.