moppen

een verzameling van wat jullie instuurden...

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

goeie raad

 

 

Het is een kille doordeweekse dag midden in de winter en een vrachtwagenchauffeur stopt met zijn wagen voor een rood verkeerslicht. Plotseling stopt er een wagen naast hem en een blond grietje roept vanuit haar wagen: "Hallo, meneer, ik ben Linda... en u verliest uw lading!" . Tegelijkertijd springt het verkeerslicht op groen en de chauffeur geeft gas.

 

Bij het volgende verkeerslicht moet de chauffeur weer vaart minderen en opnieuw gaat het blondje naast hem staan. "Meneer, ik ben Linda... en u verliest uw lading !",

 

Maar opnieuw trekt de chauffeur op zonder ook maar op het blonde grietje te letten. Het geluk zit hem echter niet mee, want ook voor de derde keer staan de verkeerslichten op rood en stopt hij netjes. Het blondje, intussen behoorlijk op haar teentjes getrapt, gooit haar auto voor de vrachtauto, stapt uit en roept naar de chauffeur: "Dit is nu al de derde keer... ik ben Linda, en u verliest uw lading!!!..." Waarop de chauffeur zijn raam opendraait en roept: "Ja, stomme trut... ik ben Guus en ik strooi zout!!".